Kompetenca | Nastavnici Tehničke škole Sisak primili certifikate za održavanje daljnjih programa edukacije
13331
single,single-post,postid-13331,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.7.4,vc_responsive

Nastavnici Tehničke škole Sisak primili certifikate za održavanje daljnjih programa edukacije

istIMG_2116

Nastavnici Tehničke škole Sisak primili certifikate za održavanje daljnjih programa edukacije

13:16 28 Travanj

U srijedu 23. travnja, u Tehničkoj školi Sisak, predstavnici Tehničkog veleučilišta u Zagrebu mr.sc Dubravko Žigman, autor cijelog projekta, i Miljan Vukojević, trener instruktora, uručili su nastavnicima Tehničke škole Sisak, Daliboru Drinčiću i Fuadu Topčagiću certifikate o završenom obuci za provođenje programa osposobljavanja za tehničara za informatičku podršku i  programa osposobljavanja za specijalistu za računalne mreže  korištenjem e-learning metoda i alata. Obuka  je provedena kao samo jedna od projektnih aktivnosti projekta „Razvoj međužupanijskog e-learning sustava ustanova za obrazovanje odraslih“.

Stečena znanja certificirani i obučeni nastavnici Tehničke škole Sisak imat će prilike pokazati već u svibnju, vodeći pilot program osposobljavanja za tehničara za informatičku podršku u trajanju od 140 sati, a u kojem će sudjelovati 12 nezaposlenih, izabranih nakon dvodnevne informativno-motivacijske radionice održane 23. i 24. Travnja u Sisku, na koju se prijavilo 48 nezaposlenih osoba s područja Sisačko-moslavačke županije.