Kompetenca | Moodle za sve
13518
single,single-post,postid-13518,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.7.4,vc_responsive

Moodle za sve

360A0049

Moodle za sve

11:16 22 Rujan

Od 28. kolovoza do 5. rujna 2014., u 7 radnih dana, održana je edukacija za nastavnike iz područja izrade i obrade e-learning sadržaja.

Edukacija je kroz 4 modula sažela sveobuhvatne alate i metode iz područja pedagogije i informatike s ciljem približavanja ovog, u današnje vrijeme, neizbježnog načina prijenosa znanja.

Polaznici su se tako susreli s načinima korištenja multimedije u svojim predavanjima, kao i s detaljnim pregledom svih mogućnosti Moodle LMS sustava.

Također, 8. rujna 2014., održan je seminar za administratore kojima je predstavljena i upravljačka strana Moodle sustava poput instalacije i podešavanja korisničkih računa i grupa, kao i nadogradnje i održavanja sustava i dodataka, praćenja performansi, kreiranja rezervnih kopija te restauracije sustava.

U istom periodu održana je i edukacija iz e-learning menadžmenta za predstavnike upravljačke strukture o planiranju i organizaciji e-učenja na razini ustanova, uključujući postavljanje ciljeva, planiranje resursa te organizaciju podrške učenicima i nastavnicima kroz studije slučajeva i dobre primjere iz prakse.